Vrijwilligers gezocht!

Vrijwilligers gezocht voor het openen en sluiten van de Aula.                                                            

De komende weken worden de laatste werkzaamheden verricht aan de Aula op de Algemene begraafplaats aan de Hofsingel 1 te Maasland.

Theo van Vliet heeft er voor gezorgd dat de Aula in ere wordt hersteld en wij kunnen het mooie resultaat volgende maand gaan bewonderen.

Hij heeft ons in samenspraak met de gemeente benaderd om vrijwilligers te zoeken, die op zaterdag en zondag de toegangsdeuren van de Aula willen openen en sluiten.

Dit betekent voor u/jou ’s morgens om 9.30 uur de toegangsdeuren aan de voor- en achterzijde te openen en in de zomermaanden om 20.30 uur weer te sluiten. Voor de wintermaanden is de sluiting van de toegangsdeuren om 18.30 uur.

Wie wil ons daarbij helpen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef aan of je voorkeur voor zaterdag of zondag hebt, of dat beide dagen mogelijk zijn en vermeld ook je mobiele nummer.

Op vrijdagavond 16 februari om 19.30 uur vindt de opening van de Aula plaats in combinatie met de Gedachtenloop 2018
Daarna zullen wij samen met Theo op zaterdagochtend 24 februari om 9.30 uur een informatiebijeenkomst verzorgen in de Aula en gaan we vanaf maart met elkaar van start.

Wij rekenen op jullie!

IMG 20180110 WA0012